Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ornamentele cu vitralii. Această rețetă face 30 de porții cu 123 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 215 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bomboane translucide în culori, zahăr brun ferm, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ornamente Cookie Vitralii, Ornamente Cookie Vitralii, și Fursecuri Cu Vitralii.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Ghimbir
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Într-un castron mare, cu un mixer electric, bateți untul la viteză medie până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați zahărul și melasa și bateți timp de 2 minute. Bate în apă. La viteză mică, bateți amestecul de făină până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
4
Adunați aluatul într-o bilă și înfășurați-l în folie de plastic. Se dă la frigider până când este ferm, cel puțin 1 oră sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 350 foi de fursecuri F. Line cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
Cuptor
6
Împărțiți aluatul în treimi. Împărțiți fiecare treime în 10 bucăți egale. Folosind palmele, rulați fiecare piesă pe o suprafață de lucru ușor făinată într-o frânghie cu diametrul de 1/4 până la 1/2 inch. Urmăriți ușor designul la alegere pe foile de prăjituri pregătite (un mâner de lingură de lemn sau un bețișor funcționează bine pentru urmărirea pe folie). Conturați fiecare design cu o frânghie de aluat, apăsând capetele împreună pentru a sigila în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Lingura De Lemn
Betisoarele
Folie De Aluminiu
7
Presărați interiorul fiecărui design cu bomboanele zdrobite, împărțind bomboanele uniform între desenele conturate și creând un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
8
Coaceți în centrul cuptorului sau până când marginile fursecurilor sunt aurii și bomboanele s-au topit, 6 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați fursecurile să se răcească pe foile de fursecuri de pe rafturile de sârmă până când bomboanele se întăresc, aproximativ 5 minute. Îndepărtați ușor folia de fursecuri și transferați-o pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
1
Pentru a face acest cookie într-un ornament de copac, atașați o buclă făcută din aluat în partea de sus a fiecărui cookie înainte de coacere. După ce cookie-ul este copt, treceți o bucată de panglică prin buclă și legați panglica într-un arc. Pentru a face aceste ornamente la o petrecere, pregătiți modelele de carton în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
2
De la petrecerea Cookie foarte veselă: cum să planificați și să găzduiți un schimb de Cookie-uri de Crăciun de Barbara Grunes și Virginia Van Vynckt. Text copyright 2010 de Barbara Grunes și Virginia Van Vynckt; fotografii Copyright 2010 de France Ruffenach. Publicat de Chronicle Books, LLC.