Nevoie de o garnitură fără lactate? Orezul sălbatic, mărul și umplutura de afine uscate ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 291 calorii. Dacă aveți la îndemână mere, maghiran, grăsime rezervată din curcan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură de curcan cu orez brun și sălbatic cu castane și fructe uscate, Umplutură De Orez Sălbatic Și Afine, și Cârnați, afine uscate și umplutură de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, apoi adăugați orez și 1/2 linguriță sare. Reduceți căldura la minim și gătiți, acoperit, până când orezul este fraged și majoritatea boabelor sunt deschise, 1 până la 1 1/4 ore (nu tot lichidul va fi absorbit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge bine într-o strecurătoare și se întinde într-o tigaie pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Răspândiți cuburile de pâine într-o tigaie superficială și coaceți în treimea superioară a cuptorului până se usucă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
5
Topiți 1 unt de băț într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat, apoi gătiți ceapa și țelina, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați mărul și gătiți, amestecând, până când este crocant, aproximativ 5 minute. Se amestecă ierburile, piperul și restul de linguriță de sare și se gătește, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Măr
Ierburi
Sare
7
Transferați într-un castron mare și aruncați cu orez, pâine și afine uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Pâine
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Creșteți temperatura cuptorului la 450 F și ungeți un vas de copt superficial de 3 litri (13 pe 9 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
9
Întindeți umplutura uniform în vasul de copt și stropiți cu bulion de curcan și unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
Umplutură
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Coaceți, acoperit bine cu folie, în treimea superioară a cuptorului până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
11
Îndepărtați folia și coaceți până când blatul se rumeneste, încă 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
* Orezul poate fi gătit cu 2 zile înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit.* În loc să se usuce cuburile de pâine în cuptor, acestea pot fi răspândite într-o tavă de copt superficială și uscate, neacoperite, la temperatura camerei 1 zi.* Umplutura poate fi asamblată (fără stropire cu stoc și unt topit), dar nu coaptă, cu 1 zi înainte și răcită, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.