Orez sălbatic, măr și umplutură uscată de afine

Orez sălbatic, măr și umplutură uscată de afine
Nevoie de o garnitură fără lactate? Orezul sălbatic, mărul și umplutura de afine uscate ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 291 calorii. Dacă aveți la îndemână mere, maghiran, grăsime rezervată din curcan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură de curcan cu orez brun și sălbatic cu castane și fructe uscate, Umplutură De Orez Sălbatic Și Afine, și Cârnați, afine uscate și umplutură de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, apoi adăugați orez și 1/2 linguriță sare. Reduceți căldura la minim și gătiți, acoperit, până când orezul este fraged și majoritatea boabelor sunt deschise, 1 până la 1 1/4 ore (nu tot lichidul va fi absorbit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge bine într-o strecurătoare și se întinde într-o tigaie pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Răspândiți cuburile de pâine într-o tigaie superficială și coaceți în treimea superioară a cuptorului până se usucă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Topiți 1 unt de băț într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat, apoi gătiți ceapa și țelina, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați mărul și gătiți, amestecând, până când este crocant, aproximativ 5 minute. Se amestecă ierburile, piperul și restul de linguriță de sare și se gătește, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
MărMăr
IerburiIerburi
SareSare
7
Transferați într-un castron mare și aruncați cu orez, pâine și afine uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
PâinePâine
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Creșteți temperatura cuptorului la 450 F și ungeți un vas de copt superficial de 3 litri (13 pe 9 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Întindeți umplutura uniform în vasul de copt și stropiți cu bulion de curcan și unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
UmpluturăUmplutură
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Coaceți, acoperit bine cu folie, în treimea superioară a cuptorului până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Îndepărtați folia și coaceți până când blatul se rumeneste, încă 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
* Orezul poate fi gătit cu 2 zile înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit.* În loc să se usuce cuburile de pâine în cuptor, acestea pot fi răspândite într-o tavă de copt superficială și uscate, neacoperite, la temperatura camerei 1 zi.* Umplutura poate fi asamblată (fără stropire cu stoc și unt topit), dar nu coaptă, cu 1 zi înainte și răcită, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
UmpluturăUmplutură
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
StocStoc
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista