Orez sălbatic cu dovleac, praz și porumb
Orezul sălbatic cu dovlecei, praz și porumb este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 235 calorii. Un amestec de orez, pătrunjel, sare kosher grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Orez Sălbatic Cu Dovleac, Praz Și Porumb, Butternut Squash Orez Sălbatic, și Amestec de orez sălbatic și dovlecei de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți orezul în filtru sub apă rece; scurgere. Aduceți 6 cești de apă și 2 lingurițesare grosieră pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Addrice; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; simmerescoperit până când boabele de orez încep să se despartă și sunt fragede, dar încă ușor masticabile, aproximativ 45 de minute.
Răspândiți-vă pe coacerea cu ramăfoaie să se răcească.
Transferați în castron. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de ulei F. foaie de copt. Aruncați cuburi de squash și 3linguri de ulei în castron mediu.
Spreadsquash într-un singur strat pe foaia pregătită;se presara cu sare si piper. Prăjiți doarpână când este fraged,dar suficient de ferm pentru a menține forma, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Transferați dovleceii în castron. Mișto. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Se topește 4 linguri de unt în mareskillet la foc mediu.
Adăugați praz și3 / 4 cană de apă; fierbeți până când prazul este fraged,aproximativ 7 minute.
Adăugați porumb; fierbeți 2minute mai mult.
Adăugați orez și nucă; fierbeți până se încălzește și lichidul este absorbit, aproximativ 4 minute. Se amestecă 2linguri de unt și pătrunjel. Condimentează cusare și piper.
Se transferă în castron și se servește.
Unele tipuri de wildrice durează mai mult timp pentru a găti decât altele. Orezul este complet gătit atunci când boabele sunt fragede, dar încă mestecate și încep să se despartă. Asigurați-vă că testați orezul înainte de scurgere.