Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați orezul sălbatic cu ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 48 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, orez brun, supă de ceapă condensată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă cu orez sălbatic și ciuperci, Orez Cu Ciuperci Sălbatice, și Orez Sălbatic Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați toate ingredientele. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm