Orez Spaniol Picant

Orez Spaniol Picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul spaniol picant. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, roșii și ardei iute, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Orez Șofran Spaniol Picant, Pui spaniol cu orez picant de lămâie, și Picant Cârnați Spaniolă Orez Tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 2-qt uns. vasul de copt, combinați orezul, ceapa, măslinele, chimenul, roșiile, apa și uleiul. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Coaceți, neacoperit, cu 10-15 minute mai mult sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă cilantro, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Becker Vineyards Tempranillo cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Podgoriile Becker Tempranillo
Podgoriile Becker Tempranillo
Straturile de cireșe, ierburi uscate și cedru completează fructele roșii ale Palatului de cireșe și coacăze, apoi se termină cu piper negru moale și tutun proaspăt. 
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista