Orezul roșu rapid este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 5 porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 176 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână slănină Canadiană, apă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Funcționează bine ca o farfurie. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Carne de vită și orez rapid, și Orez Rapid De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți o cratiță medie cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
3
Adăugați ceapa și slănina Canadiană; sotati 5 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon Canadian
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se amestecă supa și apa. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Adăugați orez și ingredientele rămase. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper