Orez Roșu Rapid

Orez Roșu Rapid
Orezul roșu rapid este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 5 porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 176 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână slănină Canadiană, apă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Funcționează bine ca o farfurie. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Carne de vită și orez rapid, și Orez Rapid De Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o cratiță medie cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
3
Adăugați ceapa și slănina Canadiană; sotati 5 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Brânză Cheddar Rasă Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Lingură De Brânză Cheddar Rasă Cu Conținut Redus De Grăsimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se amestecă supa și apa. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
5
Adăugați orez și ingredientele rămase. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista