Yang Chow orez prăjit ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Pentru $1.23 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 735 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de căței de usturoi, ghimbir, o picătură de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cum de a găti: Yang Chow (Yeung Chow, Yang Zhou) orez prăjit, Yang Chow (Yeung Chow, Yang Zhou) orez prăjit, și Orez Prăjit Yang Chow.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați jumătate din ouă;se învârte pentru a acoperi uniform fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se presară cu 1/8 linguriță de piper și o picătură de sare; gatiti 3 minute sau pana cand oul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
Ouă
4
Scoateți oul din tigaie; feliați subțire și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Încălziți restul de 4 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 1 cană de ceapă, ghimbir și usturoi; se prăjește 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
8
Adăugați ouăle rămase și orezul; se prăjește 3 minute. Se amestecă jumătate din fâșiile de ou, restul de 3/4 cană de ceapă, restul de 1/8 linguriță de piper, sos de soia, 1/2 linguriță de sare și mazăre; gatiti 30 de secunde, amestecand bine pentru a combina. Se acoperă cu fâșii de ou rămase și coriandru.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Fram vinuri Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.