Orez "Prăjit" De Creveți

Orezul "prăjit" cu creveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână creveți, ceapă verde, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 56%. Încercați Orez prajit cu creveti / Thingamajig martea cu succes orez cu succes, Orez Prăjit Cu Creveți, și Orez Prăjit Cu Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Scoateți orezul din pungi; reveniți la tigaie. Acoperiți și păstrați cald.
În timp ce orezul gătește, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ouăle în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand este setat.
Scoateți ouăle din tigaie; se toacă grosier. Întoarceți tigaia la căldură; adăugați ulei de canola.
Adăugați creveți; gatiti 2 minute, amestecand des.
În timp ce creveții gătesc, combinați sosul de soia și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic.
Adăugați ceapa și ghimbirul la creveți; saut 1 minut.
Adăugați mazărea, amestecând până se încălzește bine. Amestecați amestecul de creveți și oul în orez și stropiți cu amestecul de sos de soia. Pufați bine cu o furculiță și serviți imediat.
Măsurați mazărea congelată
Se toarnă amestecul de sos de soia peste orez
Ajutați la tăierea cepei verzi cu asistență
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.