Orez prăjit Curry cu carne de vită sacadată

Orez prăjit Curry cu carne de vită sacadată
Orez prăjit Curry cu carne de vită sacadat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 438 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.23 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de orez, ceapă, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orez și carne de vită sacadat castron, Carne De Vită Sacadat, Cowboy Stil Carne De Vită Sacadat, și Orez prăjit cu ananas.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați orezul cu cele 1 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 5 minute. Descoperiți, pufați orezul și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Între timp, într-un castron mediu, turnați 2 căni de apă clocotită peste carnea de vită. Acoperiți și lăsați să stea până când este flexibil, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită SacadatCarne De Vită Sacadat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgeți sacadatul și tocați-l grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SacadatSacadat
5
Într-un castron mic, acoperiți ciuperca urechii copacului cu restul de 1/2 cană de apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scurgeți și tocați urechea copacului în bucăți de 1 inch; dacă utilizați shiitakes, aruncați tulpinile și tocați capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa, cartoful dulce și ghimbirul și gătiți la foc mic, amestecând, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
9
Adăugați pudra de curry și gătiți, amestecând, până când este parfumată, aproximativ 2 minute. Ridicați focul la mare și adăugați carnea de vită sacadată, urechile copacilor și migdalele. Se amestecă până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Carne De Vită SacadatCarne De Vită Sacadat
MigdaleMigdale
10
Adăugați orezul și sosul de soia și amestecați pentru a sparge orezul și încălziți-l. Se condimentează cu sare. Se amestecă scallionul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Ceapa VerdeCeapa Verde
OrezOrez
SareSare

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista