Orez prăjit cu șuncă
Orezul prăjit cu șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 453 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, orez, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 51 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt orez prăjit cu legume , cum se face orez prăjit cu legume / orez s, Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă, și Varză roșie în stil orez prăjit și grâu Bulgur {cu ou prăjit}.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti ceapa verde in ulei timp de 1 minut.
Adăugați șunca, ouăle și amestecul de mazăre și morcov în ulei. Gatiti si amestecati pana cand oul este complet fiert.
Adăugați orezul și mugurii de fasole în amestecul de ouă și amestecați continuu până când orezul este încălzit complet.
Se ia de pe foc; se condimentează cu sare, piper și sos de soia.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.