Orezul Poblano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 188 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, orez, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Orez Poblano, Creveți-Orez Poblano, și Orez Poblano Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă medie și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați ardeii iute poblano și sotati, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
4
Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi
5
Adăugați 1 cană de bulion și dați la fiert. Opriți focul și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
6
Transferați amestecul într-un blender și procesați până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Măsurați randamentul lichidului din blender, adăugând mai mult bulion de pui, dacă este necesar, pentru a produce 2 căni totale de lichid poblano. Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Condimente
Piper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Între timp, curățați tigaia, puneți-o la foc mediu și adăugați restul de 1 lingură de ulei. Se prăjește orezul până devine ușor auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se toarnă piureul poblano în tigaie și se aduce la foc mic. Reduceți focul la mediu-mic și acoperiți bine. Gatiti 30 de minute, stingeti focul si lasati sa se odihneasca 10 minute. Puf cu o furculiță înainte de servire.