Orez mexican

Orez mexican
Rețeta de orez mexican îți poate satisface pofta mexicană în aproximativ 10 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 6 și costă 45 de cenți per porție. Acest aperitiv are 221 de calorii, 4 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Vă este adus de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați cuburi de lingouri de roșii, orez, câteva ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: orez mexican la gătire lentă (orez spaniol), orez mexican la gătire lentă (orez spaniol) și orez spaniol (orez mexican).

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista