Orez Mexican
Orezul Mexican ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 447 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, piper jalapeno, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Chipotle Mexican Grill Basmati Rice-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat, Aragaz Lent Orez Mexican (Orez Spaniol), și Orez Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați orezul într-un bol cu apă fierbinte, aproximativ 5 minute.
Scurgeți, clătiți și agitați uscat.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați orezul și pâinea prăjită, amestecând, 8 până la 10 minute. Între timp, curățați usturoiul, ceapa și roșiile într-un blender.
Se adaugă la orez și se gătește până se absoarbe, aproximativ 3 minute.
Adăugați 3 1/2 căni de apă, jalapeno și un vârf de sare; acoperiți și gătiți la foc mediu până când orezul este fraged, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Descoperiți și așezați un prosop curat peste orez, apoi re-acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Pufați orezul cu o furculiță; serviți cu jalapeno, dacă doriți.
Fotografie realizată de Con Poulos
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.