Orez lipicios și cârnați chinezi înveliți în frunze de banană

Rețeta orez lipicios și cârnați chinezi înveliți în frunze de banană este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Pentru 70 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 182 calorii. Un amestec de sos de soia, ulei de susan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cum se gătește: orez lipicios aburit și carne de porc învelite în frunze de banană, Carne de vită și pâine de porumb învelită în frunze de banană, și Pește învelit în frunze de banană cu Chile Rajas și Crema pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul lipicios intr-un aragaz si lasati sa se raceasca usor.
Se amestecă sosul de soia, uleiul de susan și zahărul până când condimentele sunt bine distribuite.
Așezați secțiuni dreptunghiulare mari ale frunzelor de banană pe o tăietură.
Strat ușor mai mici secțiuni dreptunghiulare eco-înțelept.
Adăugați câteva linguri de amestec de orez pe frunze.
Așezați câteva segmente de cârnați în centru și acoperiți cu încă câteva linguri de orez. Îndoiți stratul interior al frunzelor de banană peste orez, urmat de stratul exterior. Legați cu sfoară de gătit. Repetați până când aveți 6 până la 8 pachete.
Aranjați pachetele într-un abur și aburiți la foc mediu timp de 1 oră, completând cu mai multă apă după cum este necesar.
Se servește fierbinte. Pachetele rămase neambalate pot fi înghețate pentru depozitare mai lungă. Nu este necesar să se dezghețe înainte de reîncălzirea într-un abur.