Orez lipicios de nucă de cocos cu Mango
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Orezul lipicios cu nucă de cocos cu Mango ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 545 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 247 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr turbinado, orez lipicios, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Mango Cu Orez Lipicios De Nucă De Cocos, și Orez lipicios de nucă de cocos dulce cu Mango.
Instrucțiuni
Puneți orezul lipicios într-un castron mic și acoperiți cu apă rece.
Lăsați să se înmoaie peste noapte, apoi scurgeți.
Așezați orezul lipicios într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți cu patru căni de apă rece. Acoperiți vasul cu o farfurie. Orez cu microunde timp de 3 minute, apoi amestecați. Continuați să cuptorul cu microunde și amestecați la intervale de trei minute până când orezul este pufos și lipicios și a absorbit toată apa, aproximativ 10-12 minute.
Puneți laptele de cocos într-o cratiță medie. Întoarceți focul la mediu și gătiți până când laptele este încălzit, dar nu fierbe.
Adăugați zahăr și sare și amestecați până când ambele sunt dizolvate.
Mutați orezul într-un castron mare. Se acoperă cu lapte de cocos și se amestecă până când orezul începe să absoarbă lichidul.
Lăsați orezul să stea o oră, amestecând ocazional.
Pentru a servi, top orez cu bucăți de mango.
Garnisiți cu mentă, dacă doriți.