Fiesta Rice ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 151 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză cheddar, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 17%. Rețete similare sunt Orez Fiesta, Orez Fiesta, și Fiesta Lime Rice.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică la foc mediu, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
2
Transferați într-un castron mare. Se amestecă următoarele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Împărțiți între două 13-in. x 9-în. tigăi de copt. Se amestecă 2 căni de apă în fiecare tigaie. Se acopera si se coace la 350 la 1-1/2 ore. Descoperi; se presara cu branza. Reveniți la cuptor timp de 5-10 minute sau până când brânza se topește.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 37 de dolari pe sticlă.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige
Aur strălucitor. Nas complex care combină fructe proaspete (măr, pere), tei și note de miere de salcâm și ceai verde. Exuberanță minunată pe palat, care este fermă, minerală, concentrată și se termină pe o notă de migdale uscate. Un vin elegant.