Orez Exotic Indian Acidulat

Orez Exotic Indian Acidulat
Orez exotic Indian acidulat este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 343 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, ulei vegetal, semințe de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tacos Tri-Tip condimentat Indian cu orez Basmati cu chimen și sos de roșii acidulat, Orez caș (orez Indian cu iaurt), și Orez Krispies Picant Pepene Verde Trata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măsurați apa într-o cratiță mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orezul și sarea, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când orezul este fraged și apa a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie mică setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați caju și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
6
Încălziți uleiul rămas în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ardeii chile, semințele de muștar și semințele de chimen. Odată ce semințele încep să apară, adăugați frunzele de curry și jumătate din nuci. Gatiti si amestecati pana cand parfumati, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
8
Se ia de pe foc.
9
Când orezul este gata, transferați-l într-un bol de servire și amestecați turmericul, sucul de lămâie și pasta de tamarind, apoi amestecați ardeii iute și condimentele împreună cu uleiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
TurmericTurmeric
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se ornează cu nucile rămase și se servește cu iaurt simplu pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt SimpluIaurt Simplu
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista