Orez Exotic Indian Acidulat
Orez exotic Indian acidulat este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 343 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, ulei vegetal, semințe de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tacos Tri-Tip condimentat Indian cu orez Basmati cu chimen și sos de roșii acidulat, Orez caș (orez Indian cu iaurt), și Orez Krispies Picant Pepene Verde Trata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați apa într-o cratiță mare și aduceți la fierbere.
Adăugați orezul și sarea, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când orezul este fraged și apa a fost absorbită.
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie mică setată la foc mediu.
Adăugați caju și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul rămas în aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați ardeii chile, semințele de muștar și semințele de chimen. Odată ce semințele încep să apară, adăugați frunzele de curry și jumătate din nuci. Gatiti si amestecati pana cand parfumati, aproximativ 3 minute.
Când orezul este gata, transferați-l într-un bol de servire și amestecați turmericul, sucul de lămâie și pasta de tamarind, apoi amestecați ardeii iute și condimentele împreună cu uleiul din tigaie.
Se ornează cu nucile rămase și se servește cu iaurt simplu pe lateral.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.