Orez de nucă de cocos cu fasole neagră

Orezul de nucă de cocos cu fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 3. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 504 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez de iasomie, nucșoară măcinată, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fasole neagră și orez de nucă de cocos, Tofu Curry de nucă de cocos cu fasole verde și orez de nucă de cocos, și Tofu Curry de nucă de cocos cu fasole verde și orez de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Amestecați șalotul și gătiți până când șalotul s-a înmuiat și a devenit translucid, aproximativ 3 minute.
Se adaugă orezul și se amestecă până se acoperă cu untul.
Se toarnă laptele de nucă de cocos și apa; condimentează cu nucșoară. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când lichidul a fost absorbit și orezul este fraged, aproximativ 18 minute. Amestecați fasolea neagră și gătiți câteva minute până la cald.