Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez

Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez
Rice creveți-role de hârtie cu sos de scufundare vietnamez ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 35 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 85 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, salată iceberg, ardei iute jalape și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez, Rulouri de salată de hârtie de orez cu sos de ghimbir, și Rulouri De Hârtie De Orez Din Carne De Vită Din Lemongrass Vietnameză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
1
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciupercile și saut-ul până la moale, aproximativ 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Așezați bețișoarele de orez într-un castron mare; adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
5
Scurgere.
6
Tăiați în lungimi de 6 inci; pus deoparte. Umpleți același vas cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați 1 foaie de hârtie de orez și rotiți până când începeți să se înmoaie, aproximativ 30 de secunde (foaia va fi în continuare rigidă în câteva locuri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
8
Scoateți din apă; scurgeți pe prosopul de bucătărie. Repetați cu încă 5 foi de hârtie de orez, aranjând într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
9
Împărțiți jumătate de mentă, coriandru și busuioc printre foile de hârtie de orez înmuiate, aranjându-vă în linie peste treimea inferioară a fiecărei foi și lăsând marginea de 1 inch la fiecare capăt. Top cu jumătate de bastoane de orez, modelarea în jurnal compact. Se acoperă cu jumătate de salată, muguri, castraveți, morcov, creveți și ciuperci. Ori de jos a fiecărei foi de orez peste umplere, apoi ori în capete și rola în cilindru strans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CastraveteCastravete
Salată VerdeSalată Verde
VarzăVarză
MorcovMorcov
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
MentăMentă
OrezOrez
RolaRola
10
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, pe platou. Repetați înmuierea cu foile de hârtie de orez rămase, apoi acoperiți cu umplutura rămasă pentru a forma încă 6 rulouri. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți cu prosop de hârtie umed și folie de plastic; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
OrezOrez
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
11
Tăiați fiecare rolă în diagonală în treimi. Aranjați pe platou și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
RolaRola
12
* Disponibil pe piețele asiatice.

Ingrediente

2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribenzi de dimensiuni de chibrit morcov decojit sau jicamabenzi de dimensiuni de chibrit morcov decojit sau jicama2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChibrit-size benzi însămânțate engleză seră castraveteChibrit-size benzi însămânțate engleză seră castravete2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivarză de fasole mung sau varză de daikon (ridiche albă Japoneză) varză de fasole mung sau varză de daikon (ridiche albă Japoneză)3(iarnă)sos de pește fermentat (Nam pla)sos de pește fermentat (Nam pla)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de busuiocfrunze proaspete de busuioc1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de cilantrofrunze proaspete de cilantro2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de mentăfrunze proaspete de mentă170Nuci de orice fel (tocate)ciuperci shiitake proaspete, cu tulpină, capace feliate subțireciuperci shiitake proaspete, cu tulpină, capace feliate subțire2cuișoare de usturoicuișoare de usturoi2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisalată iceberg mărunțită fin sau varză verdesalată iceberg mărunțită fin sau varză verde11 kilogram de dovlecel,ardei iute tocat jalape cu semințeardei iute tocat jalape cu semințe1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)113Nuci de orice fel (tocate)bețișoare de orez chinezești subțiri uscate (maifun)bețișoare de orez chinezești subțiri uscate (maifun)227Nuci de orice fel (tocate)creveți medii decojiți, tăiați longitudinal în jumătatecreveți medii decojiți, tăiați longitudinal în jumătate596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oțet de orez nesezonatoțet de orez nesezonat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate3
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista