Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez
Rice creveți-role de hârtie cu sos de scufundare vietnamez ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 35 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 85 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, salată iceberg, ardei iute jalape și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez, Rulouri de salată de hârtie de orez cu sos de ghimbir, și Rulouri De Hârtie De Orez Din Carne De Vită Din Lemongrass Vietnameză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
1
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ciupercile și saut-ul până la moale, aproximativ 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
3
Așezați bețișoarele de orez într-un castron mare; adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
5
Scurgere.
6
Tăiați în lungimi de 6 inci; pus deoparte. Umpleți același vas cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați 1 foaie de hârtie de orez și rotiți până când începeți să se înmoaie, aproximativ 30 de secunde (foaia va fi în continuare rigidă în câteva locuri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
8
Scoateți din apă; scurgeți pe prosopul de bucătărie. Repetați cu încă 5 foi de hârtie de orez, aranjând într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
9
Împărțiți jumătate de mentă, coriandru și busuioc printre foile de hârtie de orez înmuiate, aranjându-vă în linie peste treimea inferioară a fiecărei foi și lăsând marginea de 1 inch la fiecare capăt. Top cu jumătate de bastoane de orez, modelarea în jurnal compact. Se acoperă cu jumătate de salată, muguri, castraveți, morcov, creveți și ciuperci. Ori de jos a fiecărei foi de orez peste umplere, apoi ori în capete și rola în cilindru strans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Castravete
Salată Verde
Varză
Morcov
Creveți
Busuioc
Mentă
Orez
Rola
10
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, pe platou. Repetați înmuierea cu foile de hârtie de orez rămase, apoi acoperiți cu umplutura rămasă pentru a forma încă 6 rulouri. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți cu prosop de hârtie umed și folie de plastic; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Orez
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Prosoape De Hârtie
11
Tăiați fiecare rolă în diagonală în treimi. Aranjați pe platou și serviți cu sos.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.