Orez de ceai dulce cu Jalapeincroxo, piersici și nuci pecan
Orezul de ceai dulce cu Jalapeincompulo, piersici și nuci pecan este un fără gluten și vegetarian băutură. O porție conține 215 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți unt, ceai, piersică și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Spanac Cu Piersici Și Nuci Pecan, Piersici coapte cu cireșe, nuci pecan și Brie, și Tort de casă cu piersici, afine și nuci pecan.
Instrucțiuni
Aduceți ceaiul la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare; se amestecă orezul și 1/2 linguriță. sare. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute sau până când ceaiul este absorbit și orezul este fraged.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați nuci pecan și gătiți, amestecând des, 3 până la 4 minute sau până când sunt prăjite și parfumate.
Adăugați jalapeo, și saut 1 minut. Se amestecă orezul fiert fierbinte, piersica proaspătă tăiată cubulețe, arpagicul, 1/4 linguriță. sare și piper.