Orezul curry cu ceapă și caju este un fără gluten și vegan rețetă cu 5 porții. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 188 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați caju prăjit uscat, sare, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Caju Curry, Caju Curry, și Caju Curry.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați semințe de muștar; acoperiți și gătiți 1 minut sau până când semințele apar. Reduceți căldura la mediu și amestecați curcuma și curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Turmeric
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Adăugați ceapa, ghimbirul și jalapeo; gătiți 13 minute sau până când ceapa este fragedă și ușor rumenită, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați sare, zahăr și orez fiert în amestecul de ceapă, amestecând bine. Gatiti 3 minute sau pana cand se incalzeste bine. Se amestecă sucul de lămâie și se acoperă cu caju.