Orez cu pui de lut chinezesc

Orez cu pui de lut chinezesc
Rețeta chinezească de orez cu pui de lut vă poate satisface pofta chinezească în aproximativ 1 oră. Pentru 2,63 USD per porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 663 de calorii, 35 g de proteine și 24 g de grăsimi. Această rețetă de la Allrecipes necesită suc de lămâie, aripioare de pui, piper măcinat și ulei vegetal. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 57%. Acest scor este solid. Încercați Bo Zai Fan (orez chinezesc cu lut cu pui și ciuperci), orez chinezesc cu lut și pui chinezesc fără lut cu soia și ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pieptul de pui, aripioarele de pui, 1 cană de sos de soia închis, uleiul de susan și usturoiul într-un castron; se asezoneaza cu piper alb. Tăiați cârnații chinezești în unghi și adăugați la amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Sos De Soia închisSos De Soia închis
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Se amestecă bine, se acoperă și se da la rece cel puțin 10 minute.
3
Clătiți bine ciupercile shiitake și puneți-le într-un castron; turnați apă fierbinte peste ciuperci; lăsați ciupercile să stea scufundate până când sunt înmuiate și umflate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți ciupercile, rezervând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Tăiați tulpinile din ciuperci și aruncați-le. Tăiați ciupercile în jumătate și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Încinge uleiul într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu. Gătiți bucățile de pui în uleiul încins până când nu mai sunt roz în centru și sucurile curg limpede, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Stropiți peste pui 1/2 cană de sos de soia închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia închisSos De Soia închis
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Spălați orezul cu apă până când apa iese aproape limpede; se scurge complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Combinați orezul și 1 1/2 cană din lichidul rezervat de la ciuperci într-o tigaie antiaderentă; aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim; se acopera si se lasa sa fiarba acoperit 10 minute cu focul aprins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se adauga amestecul de pui si ciupercile si se ia de pe foc; lăsați să stea acoperit până când orezul este complet fraged, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Amestecați pasta de chile, ghimbirul și sucul de lămâie într-un castron mic; se stropesc peste orezul cu pui si se pune salata verde maruntita pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Cellars Merlot. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Barefoot Cellars Merlot
Barefoot Cellars Merlot
Arome și arome delicioase de dulceață de afine, coacăze și prune. Stejarul integrat ridică fructele și completează taninurile medii bogate și un finisaj persistent de stejar vanilat
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista