Orez Cu Măsline Și Ardei Verzi Chile
Orez cu măsline și ardei Verde Chile este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 583 calorii, 19g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez, brânză cheddar, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Cacciatore cu picior de pui cu ardei dulci, fenicul și măsline verzi, Ardei grași umpluți cu pui mărunțit și Chile verde, și Prăjită Verde Chile Pui Cârnați & Porumb Umplute Ardei Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați orezul și apa într-o cratiță medie. Acoperă. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 20 de minute sau până se termină.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt adânc, de 2 litri.
Într-un castron mic, amestecați împreună măslinele, ardeii chile și smântâna. Pune deoparte.
Spread 2/3 orez fiert în partea de jos a vasului de copt.
Așezați amestecul de smântână deasupra orezului și acoperiți cu brânză Monterey Jack.
Întindeți orezul rămas deasupra brânzei.
Coaceți timp de 25 de minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți cu brânză Cheddar mărunțită.
Presărați boia de ardei deasupra. Continuați să coaceți până când brânza se topește, aproximativ 5 minute.