Orez cu ierburi cu lămâie

Orez cu ierburi cu lămâie
Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, orezul cu ierburi cu lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap de încercat. Această rețetă face 7 porții cu 140 de calorii, 3 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, bulion de legume, orez și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 20%. Salata de cușcuș cu ierburi de lămâie, ricottan cu ierburi și bruschetta de roșii prăjite și scoici cu unt de usturoi cu ierburi și sos de feta cu lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați bulionul, orezul, ardeii iute și sarea; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute. Pufează cu o furculiță și amestecă ingredientele rămase.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții7
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista