Orez Cu Iasomie Curry De Nucă De Cocos
Rețeta orez de iasomie Curry de nucă de cocos ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 399 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, iasomie, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Creveți Curry roșu thailandez cu orez de iasomie, Orez de iasomie de nucă de cocos perfect gătit fără aragaz, și Orez De Iasomie De Nucă De Cocos Perfect Gătit Fără Aragaz.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie.
Se adauga ceapa, si saut pana cand se inmoaie.
Adăugați pudră de curry și orez; gatiti 2 minute. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Îndepărtați frunza de dafin.
* Notă: părți egale lapte de cocos obișnuit și apă pot fi înlocuite cu lapte de cocos ușor.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.