Orez Brun Usturoi

Orez Brun Usturoi
Orezul brun usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 353 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, ceapă verde, bulion de pui fără sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Neagră Și Orez Brun Cu Usturoi, Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb), și Cum se gătește perfect orezul brun și dovlecelul și usturoiul orez brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați orez, și saut timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Adăugați usturoi; saut timp de 2 minute. Se amestecă apă, bulion și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți la foc mediu-mic 45 de minute sau până când lichidul este absorbit. Lingură într-un castron; puf cu o furculiță. Se acoperă cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista