Orez Basmati Cu Ierburi
Herbed Basmati Rice este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 195 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de unt, frunze de mărar, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Orez Basmati Cu Ierburi, Orez Basmati Cu Ierburi, și Dovlecei umpluți cu nuci de pin și orez Basmati Herbat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați orezul, 1 3/4 căni de apă, sarea și untul într-o cratiță mică cu fund greu. Se aduce la fierbere la foc mare; reduceți focul la minim, amestecați o dată și fierbeți, acoperit bine, timp de 15 minute. (Am nevoie pentru a trage jumătate oală de pe arzător să-l păstrați de la fierbere peste.) Opriți focul și lăsați orezul să stea acoperit timp de 5 minute.
Adăugați pătrunjelul, mărarul, căpșunile și piperul. Pufați cu o furculiță și serviți cald.