Orez Aragaz Super Brânză Mamaliga

Orez Aragaz Super Brânză Mamaliga
Rice Cooker Super Cheesy Polenta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru mâncăruri laterale. O porție conține 284 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Aragaz Lent Orez Brânză Împachetări, Aragaz lent brânză de pui și orez, și Aragaz lent brânză de pui și orez caserola.

Instrucțiuni

1
Puneți untul, ceapa și usturoiul în aragazul de orez; închideți capacul și porniți aragazul. Gatiti pana cand ceapa este moale si translucida, amestecand ocazional, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
2
Adăugați bulion de pui, lapte, mămăligă și sare. Acoperiți și gătiți pe ciclu complet, amestecând ocazional, până când polenta a absorbit lichidul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
MamaligaMamaliga
LapteLapte
SareSare
3
Adăugați brânză Cheddar, parmezan și piper negru; Se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
Piper NegruPiper Negru

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista