Orecchiette cu verdeață, fasole Garbanzo și ricotta Salata

Nevoie de un felul principal vegetarian? Orecchiette cu verdeață, fasole Garbanzo și Ricotta Salata ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,05 USD pe porție. O porție conține 607 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați orecchiette, brânză ricotta salata, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 28 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Orecchiette cu verdeață, fasole Garbanzo și ricotta Salata, Orecchiette cu roșii Cherry, maghiran și ricotta Salata, și Verdeturi ofilite cu Ricotta Salata.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți și rezervați aproximativ 1 cană de apă pentru paste.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat și ușor rumenit, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți usturoiul și aruncați-l.
Adăugați ciorba elvețiană și gătiți până se ofilesc. În loturi, adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc.
Adăugați fasolea și roșiile și gătiți timp de 5 minute. Opriți căldura.
Adăugați pastele, 1/2 din brânză și coaja de lămâie. Aruncați bine și subțiați sosul cu puțină apă de paste, dacă este necesar.
Se transferă într-un castron mare de servire și se condimentează cu sare și piper.
Se presară cu brânza rămasă și se servește.