Orecchiette cu conopidă și mazăre condimentată Indian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orecchiette cu conopidă și mazăre condimentată Indian. Această rețetă vegană servește 4 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 470 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, chimenul măcinat, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Mazăre Condimentată Indiană, Cartofi indieni, mazăre și conopidă, și Mazăre Condimentată Indiană Cu Tofu.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți până când începeți să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul, chimenul și coriandrul și se gătește până se parfumează, cu 2 minute mai mult.
Adăugați conopida în amestecul de ceapă; amestecați pentru a acoperi.
Adăugați apa, aduceți la foc mic, acoperiți și aburiți timp de 3 minute. Se amestecă roșiile și sarea. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute.
Adăugați mazărea și cilantro și gătiți până când conopida este fragedă și mazărea este fierbinte, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți orecchiette până când tocmai ați terminat, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și aruncați cu sosul.
Recomandarea vinului: sosurile parfumate funcționează foarte bine cu vinurile parfumate, cum ar fi gewrztraminers, care pot proveni fie din regiunea Alsacia din Franța, fie din California. Versiunea alsaciană are adesea mai multă aciditate.