Orange Roughy Italiano

Orange Roughy Italiano
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Orange Roughy Italiano. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 178 de calorii . Pentru 3,56 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Vă este adusă de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați oregano, ceapă, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și pescatariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 69% . Rețete similare sunt Orange Roughy , Orange Chicken Italiano și Broiled Orange Roughy .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, căliți dovleceii, ceapa și oregano în ulei timp de 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțităPachete Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
1 Furculiță1 Furculiță
Roșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și TocateRoșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și Tocate
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în SferturiCartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
Smantana Sau Smantana MexicanaSmantana Sau Smantana Mexicana
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
2
Se presară fileurile cu sare și piper; se pune peste amestecul de dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloc De Brânză ColbyBloc De Brânză Colby
1 Furculiță1 Furculiță
3
Se presară cu roșii. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Se presară cu brânză; se acopera si se lasa sa stea 2 minute sau pana cand branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Blocați Brânza Colby, Tăiată CubulețeBlocați Brânza Colby, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Orange Roughy funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Vin spumant și Pinot Grigio. Deși diferite fructe de mare pot necesita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face treaba și nu va îneca aromele subtile. Un vin pe care l-ați putea încerca este Belle Glos Las Alturas Vineyard Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Belle Glos Las Alturas Vineyard Pinot Noir
Belle Glos Las Alturas Vineyard Pinot Noir
Situată într-unul dintre cele mai înalte situri plantabile din Santa Lucia Highlands din județul Monterey, această bancă curată oferă podgorului Las Alturas zile răcoroase, de coastă, cu soare constant și o fundație de sol nisipos lut Gloria. Când plantați această podgorie de 15 acri, am potrivit diverse clone de Pinot Noir cu pantele individuale și cu atributele solului ale terenului. Recoltele noastre sunt menținute în mod deliberat la un nivel scăzut pentru a păstra intensitatea fructelor pe care ne-au oferit-o aceste alegeri clonale. Visiniu foarte închis la culoare; aromele de cirese negre si pamant aratat sunt abundente si o incantare pentru simturi. Paleta este plină, mestecată și bogată. Acoperă gura cu arome de umplutură de plăcintă cu fructe de pădure, mirodenii dulci și prune, toate acoperite de o structură texturală complexă care duce la un finisaj elegant și suplu, care necesită încă o înghițitură.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista