Onde-Onde

Onde-Onde
Onde-Onde este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 35 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr de palmier, făină de orez lipicioasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci Onde Onde (Bile De Orez Glutinos Din Cartofi Dulci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rulați sau tăiați zahărul în bucăți de 1/4 inch. Împachetați-le în bucăți de mărimea unui bob de mazăre apăsându-le sau frecându-le între degetele umede. Nu vă faceți griji dacă bucățile par fulgi sau pudrate—zahărul se va așeza și va rămâne aglomerat atunci când modelați bilele de orez. Faceți aproximativ 40 de bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Așezați cartoful dulce într-o cratiță mică, turnați suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 20 de minute până când cartoful este fraged cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Scurgere. Odată ce este suficient de rece la îndemână, îndepărtați pielea și apăsați carnea printr-un ricer de cartofi într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați făina de orez cu cartoful dulce și frământați cu mâinile până se amestecă bine. Aluatul trebuie să fie foarte moale și umed, dar nu lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Făină De OrezFăină De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Adăugați apă sau făină suplimentară până obțineți o textură care se va ține împreună atunci când este rulată în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți o bucată mică de aluat și rotiți-o într-o bilă de aproximativ 3/4 inci în diametru. Cu degetul arătător sau roz, faceți o gaură în bilă și așezați bucata de zahăr de palmier în interior, ciupind aluatul închis pentru a sigila gaura. Folosiți apă dacă este necesar pentru a face marginile să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați pe o tavă prăfuită cu puțină făină de orez și repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Pregătiți o farfurie cu nuca de cocos rasă. Umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și mențineți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați găluștele în apă și amestecați ușor. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute, pana cand suprafata pare semi-opaca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Scoateți bilele din apă cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
11
Rotiți bilele în nuca de cocos rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Se servește la temperatura camerei. Bilele se vor păstra, nerefrigerate, timp de două zile.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Revista