Omletă rulată cu brânză Cheddar cu cartofi prăjiți cu slănină

Omletă rulată cu brânză Cheddar cu cartofi prăjiți cu slănină
Omleta rulată cu brânză Cheddar cu cartofi prăjiți cu slănină este o fără gluten rețetă cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, smântână grea, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Omletă rulată cu brânză Cheddar cu cartofi prăjiți cu slănină, Omletă Rulată Cu Bacon Cheddar, și Omletă rulată cu slănină și cremă de brânză.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 1 bucată hârtie pergament
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, amestecați ouăle, smântâna, sarea și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CremăCremă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Pulverizați o foaie de copt mare, cu margini, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Așezați o bucată de hârtie pergament pe foaia de copt, asigurându-vă că hârtia pergament este suficient de lungă pentru a atârna peste lungimea tăvii.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
6
Pulverizați hârtia pergament cu spray de gătit și turnați ouăle în tava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
7
Coaceți până când ouăle sunt ferme, aproximativ 15 până la 18 minute, rotind tigaia la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Scoateți ouăle din cuptor când sunt setate și presărați brânza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Luați o parte a hârtiei pergament, ridicați și rulați bine ouăle, în stil jeleu, decojind pergamentul în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
OuăOuă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
10
Feliați omleta rulată în felii groase, uniforme și serviți cu cartofi prăjiți cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Pe o foaie de copt cu margini, combinați cartofii, uleiul de măsline, sarea și piperul. Aruncați amestecul pentru a acoperi uniform. Prăjiți cartofii la cuptor până se rumenesc adânc și crocanți, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
13
Într-o oală mare, cu fund greu, încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mare, până când termometrul prăjit citește 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Prăjiți bucățile de slănină până devin aurii și crocante, apoi scurgeți-le pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
15
Într-o tigaie mare de sote, adăugați 2 linguri de unt și 2 linguri de ulei de măsline. Când untul este topit, adăugați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Călește ceapa la foc mare până se caramelizează frumos, aproximativ 6 până la 8 minute. Condimentează ceapa cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
17
Într-un castron mare, amestecați ușor cartofii, ceapa și slănina. Întoarceți amestecul pe un platou și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții9
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista