Omletă Indiană
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețete în cutia de rețete, omleta indiană ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Acest hor d ' oeuvre are 171 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită boia de ardei, ceapă, serrano chile și sare și piper kosher. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Omletă Indiană, Omletă Indiană, și Omletă Indiană Masalan.
Instrucțiuni
M-am gândit că aceasta este singura modalitate de a face o omletă până când am avut feluri franceze și americane. Este amuzant; ne place al nostru subțire și ușor rumenit, în timp ce versiunea clasică americană este pufoasă și galben pal. Acest lucru aproape îmi amintește de o frittata spaniolă; puteți mânca un sfert din ea cu o salată mică și face un prânz ușor satisfăcător. Mama mea face de obicei asta pentru prânz când are o cină grea planificată. Este unul dintre preferatele tatălui meu! Acesta este, de asemenea, aparent unul dintre acele lucruri pe care le puteți obține la gările din India: săriți pe peron, luați o "omletă feroviară" fierbinte și mergeți cu viteză până la serviciu, unde vă puteți îndepărta în pace. Bliss!
Ia un castron. Crăpați ouăle în castron și bateți până la strung, aproximativ 1 minut.
Se amestecă ceapa, chile, coriandru, turmeric și boia de ardei până se combină bine.
Se presara cu un vârf de cuțit mare de sare și câteva macină de piper negru.
Luați o tigaie antiaderentă de 12 inci.
Se adaugă uleiul și se încălzește la foc mediu-mare până când strălucește ușor, dar nu fumează. Pregătiți o spatulă/lingură.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie. Luați spatula / lingura și, cu mișcări circulare mici, distribuiți uniform ceapa, chile și coriandru în jurul tigaiei. Acest lucru ajută, de asemenea, la mutarea unei părți din oul nefiert până la suprafața tigaiei fierbinți. Acoperiți și gătiți timp de 2 1/2 minute.
Ia o farfurie la fel de mare ca tigaia ta. Scoate capacul și uită-te la omleta ta. S-ar putea să pară încă puțin curgător, dar nu ar trebui să fie super curgător. Dacă este, atunci acoperiți și gătiți încă 1 minut. Glisați omleta, gătită cu fața în jos, pe farfurie. Apoi, ținând farfuria de dedesubt, puneți tigaia peste farfurie și răsturnați astfel încât partea nefiertă să aterizeze pe tigaie. Bucătar, descoperit, încă un minut.
Glisați pe placa de servire, tăiați în 4 și serviți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici]()
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de glicină. Crisp, curat și delicat, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.