Omletă Cu Spanac De Ciuperci
Nevoie de un curs principal fără gluten? Omleta cu spanac de ciuperci ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 122 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 35 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de ciuperci, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 93%. Rețete similare sunt Omletă cu ciuperci și spanac, Omletă Cu Spanac De Ciuperci, și Briose Cu Omletă Cu Spanac Și Ciuperci Ușoare.
Instrucțiuni
Bateți înlocuitorul de ou, brânza Cheddar, parmezanul, sarea, piperul negru, praful de usturoi și fulgii de ardei roșu împreună într-un bol.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile și ceapa până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Adăugați spanacul; gătiți până când spanacul se ofilește, 3 până la 4 minute.
Se toarnă amestecul de ou; rotiți tigaia în jurul pentru a distribui uniform amestecul de ouă. Gatiti pana cand oul este complet fiert si asezat in mijloc, 5 pana la 10 minute.