Omletă cu Chorizo, cartofi și brânză
Omleta cu Chorizo, cartofi și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă $1.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi, ulei de măsline, chorizo și ouă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. 613 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețetă de omletă cu cartofi și Chorizo (cu salată de pătrunjel), Omletă Cu Spanac, Brânză De Capră Și Chorizo, și Omletă Chorizo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti cartoful in apa clocotita timp de 8-10 minute sau pana se inmoaie.
Se scurge și se lasă să se usuce la abur.
Încălziți uleiul într-o tigaie pentru omletă, adăugați chorizo și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați cartoful și gătiți încă 5 minute până când cartoful începe să fie crocant. Lingura pan conținutul afară, ștergeți tigaie și se fierbe o omletă 2 sau 3-ou în aceeași tigaie. Când este aproape gătit, împrăștiați cu chorizo și cartofi, pătrunjel și brânză. Îndoiți omleta în tigaie și gătiți încă 1 min pentru a topi brânza.
Vin recomandat: Vin Spumant
Vinul spumant este alegerea mea de top pentru omletă. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ai putea încerca Laurent-Perrier brut Millesime. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
![Laurent - Perrier Brut Millesime]()
Laurent - Perrier Brut Millesime
"Este somptuos și delicat, oferind note de piersică, ceară de albine și ghimbir. Ferm structurat, cu o senzație de cretă dedesubt care apare pe finisaj. Bea acum până în 2015."Wine Spectator90 puncte