Omletă copioasă de creveți

Omletă copioasă de creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați omleta cu creveți. O porție conține 468 de calorii, 30 g de proteine și 37 g de grăsimi. Pentru 2,28 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, pudră de usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețeta de omletă copioasă cu șuncă, omletă de șuncă și cartofi și omletă de creveți/ouă prăjite cu ceapă roșie și creveți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, căliți creveții, ardeiul roșu, baconul, ceapa, sucul de lămâie, jalapeno și condimentele în ulei și 1 lingură de unt timp de 2-3 minute sau până când creveții devin roz și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
În aceeași tigaie, topește untul rămas la foc mediu-mare; se adauga ouale (amestecul trebuie sa se fixeze imediat la margini). Pe măsură ce ouăle se întăresc, împingeți marginile fierte spre centru, lăsând porția nefiartă să curgă dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Când ouăle sunt puse, puneți amestecul de creveți pe o parte și stropiți cu brânză; îndoiți cealaltă parte peste umplutură. Răsturnați omleta pe o farfurie; tăiat în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Se presara patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Beyond Sauvignon Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Dincolo de Sauvignon Blanc
Dincolo de Sauvignon Blanc
Această regiune de coastă Sauvignon Blanc este crocantă și curată. Afișează fructe tropicale proaspete și caractere crocante, dar coapte, asemănătoare mărului, cu unele nuanțe de iarbă. Structură fermă și aciditate bună, cu un final zgomotos și persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista