Omlete Spaniole
Omletele spaniole sunt un fără gluten și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ardei gras, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), Omlete Făcut Bine...Aproape, și Omlete De Fermă.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie; scurgere. Se răcește, se taie cubulețe și se lasă deoparte.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; saut 8 minute.
Adăugați cartofi, măsline și oregano; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza. Pune deoparte.
Combinați albușurile, ouăle, sarea și piperul într-un castron; se amestecă bine cu un bici.
Încălziți 1/4 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din amestecul de ouă în tigaie. Ridicați cu grijă marginile omletei cu o spatulă; lăsați porțiunea nefiertă să curgă sub porțiunea gătită. Gatiti 3 minute; flip omlet. Lingură 1 cană amestec de cartofi pe jumătate de omletă. Slăbiți cu grijă cu o spatulă; pliați în jumătate. Gatiti un minut suplimentar pe fiecare parte. Glisați pe o farfurie. Repetați procedura cu 1/4 linguriță ulei de măsline, spray de gătit, amestec de ouă și amestec de cartofi.
Notă: înlocuiți 2 căni de ou înlocuiți 8 albușuri și 4 ouă, dacă doriți.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Matchbook Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Matchbook Tempranillo]()
Matchbook Tempranillo
Cartea de chibrituri Tempranillo din 2013 se desfășoară cu caracteristici ale lumii vechi de la două clone spaniole remarcabile. Vița de vie Ribera del Duero și Tinta De Toro cultivate pe proprietatea noastră contribuie la aromele varietale familiare, în timp ce strugurii tradiționali de amestecare Rioja Graciano adaugă tanin și structură. Aromele pronunțate de zmeură coaptă și prune bogate duc la arome atrăgătoare de pământ, cardamom picant și fructe întunecate. Neted și moale la gust, acest roșu seducător are un finisaj strălucitor care imploră o altă înghițitură din acest vin fin structurat. Asociați acest Tempranillo Dunnigan Hills cu un preparat tradițional de Paella infuzat cu șofran, midii, creveți și chorizo.