Olandeză Cuptor Piersic Cizmar

Olandeză Cuptor Piersic Cizmar
Olandeză cuptor piersic Cizmar ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 339 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, amestecul de copt, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Olandeză-Cuptor Piersic Cizmar, Olandeză Cuptor Piersic Cizmar, și Olandeză Cuptor Cizmar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulverizați un cuptor olandez cu spray de gătit cu ulei vegetal
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Scurgeți 1 cutie de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4
Combinați ambele cutii de piersici, inclusiv sucul din cutia nedormită, afinele, dacă folosiți, amestecul de copt, zahărul și o stropire de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
ScorțișoarăScorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SucSuc
ZahărZahăr
5
Puneți acest amestec în cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
1
Combinați amestecul de biscuiți, zahărul, untul și laptele într-o pungă de plastic resigilabilă. Aruncați bucăți de aluat, folosind degetele, deasupra piersicilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BiscuițiAmestec De Biscuiți
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
UntUnt
AluatAluat
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Se presară cu zahăr de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
3
Introduceți cuptorul olandez în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 45 de minute, până când blatul este maro auriu și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista