Okra Masala Prăjită

Okra Masala Prăjită
Prăjită Okra Masala ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 55 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Okra Masala, Bhindi Masala: să vorbim Okra, și Bhindi Masala / cum sa faci bhindi masala / Okra s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile okra dacă sunt mai lungi de un sfert de centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
2
Așezați okra pe o foaie de copt într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți timp de 15-20 de minute, amestecând la jumătate. Okra ar trebui să înceapă să se rumenească pe alocuri, dar să nu fie arsă. Când okra este aproape terminată de gătit, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa tocată și un vârf de bicarbonat de sodiu, dacă doriți să accelerați gătitul. Gatiti pana cand ceapa incepe sa se inmoaie si apoi adaugati radacina de ghimbir, usturoiul si chimenul si gatiti inca un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați turmeric și garam masala și gătiți încă un minut, adăugând o lingură de apă dacă condimentele încep să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
TurmericTurmeric
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
6
Adăugați okra prăjită și sare, dacă o folosiți, amestecați bine și gătiți încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocant și bine dezosat, cu mult piper și un strop de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista