Oferte de pui Cheddar cu spanac ofilit

Oferte de pui Cheddar cu spanac ofilit
Ofertele de pui Cheddar cu spanac ofilit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 394 calorii, 39G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, piper, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cheddar Ranch Chicken Tenders, Oferte Suplimentare De Pui Cheddar, și Oferte Crocante De Pui Cheddar.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 475 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți o tigaie mare de copt superficială cu ulei (2 linguri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Pulsați biscuiții într-un robot de bucătărie până la măcinat fin, apoi transferați într-un castron larg puțin adânc și amestecați 1/2 linguriță de piper. Aruncați ofertele cu muștar într-un castron mare până când sunt acoperite, apoi dragați, câte 2, în firimituri de cracker până când sunt acoperite uniform. Aranjați ofertele în 1 strat, fără aglomerare, în tigaie unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
MuștarMuștar
Oferte De PuiOferte De Pui
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
TigaieTigaie
4
Coaceți, răsturnând o dată, până se rumenesc, aproximativ 15 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, topiți untul într - o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat, apoi gătiți spanacul, acoperit, întorcându-l cu clești, până când spanacul este doar ofilit, aproximativ 2 minute. Se amestecă sarea și restul de 1/4 linguriță de piper, apoi se servește spanacul cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SpanacSpanac
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Ofertele de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista