Ochi prăjit cu cimbru rotund cu unt de Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ochiul prăjit cu cimbru cu unt de Gorgonzola. Această rețetă servește 4 și costă 3,51 USD pe porție. O porție conține 731 calorii, 76g de proteine, și 45g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați ochi de vită rotund, unt, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi prăjiți cu cimbru și Gorgonzola, Cafea frecat prim coaste friptură cu usturoi prăjit Gorgonzola unt, și Dovlecei de spaghete prăjite cu unt de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați coaja de Gorgonzola și într-un castron mic amestecați brânza și untul până se omogenizează. Pe o foaie de folie de plastic Forma Gorgonzola unt într-un jurnal de aproximativ 4 cm lungime. Chill log, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră. Untul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte, iar resturile pot fi folosite pentru alte feluri de mâncare.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Într-o tigaie grea de 12 inci (de preferință fontă) încălziți 1 1/2 linguri ulei la foc moderat ridicat până la fierbinte, dar nu fumați și căutați fripturi până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, transferându-se într-o tigaie superficială.
Când fripturile sunt suficient de reci pentru a se manipula, întindeți blaturile și părțile laterale cu muștar și presărați cimbru, piper și sare după gust. Friptura fripturi în mijlocul cuptorului 8 minute pentru mediu-rare (acoperire ar trebui să înceapă doar la maro).
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să stea aproximativ 3 minute.
Tăiați untul în felii subțiri.
Tăiați fiecare friptură pe jumătate orizontal. Puneți o felie de unt între jumătățile de friptură și fripturile de sus cu o altă felie de unt.