Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ochiul prăjit cu cimbru cu unt de Gorgonzola. Această rețetă servește 4 și costă 3,51 USD pe porție. O porție conține 731 calorii, 76g de proteine, și 45g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați ochi de vită rotund, unt, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi prăjiți cu cimbru și Gorgonzola, Cafea frecat prim coaste friptură cu usturoi prăjit Gorgonzola unt, și Dovlecei de spaghete prăjite cu unt de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați coaja de Gorgonzola și într-un castron mic amestecați brânza și untul până se omogenizează. Pe o foaie de folie de plastic Forma Gorgonzola unt într-un jurnal de aproximativ 4 cm lungime. Chill log, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră. Untul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte, iar resturile pot fi folosite pentru alte feluri de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-o tigaie grea de 12 inci (de preferință fontă) încălziți 1 1/2 linguri ulei la foc moderat ridicat până la fierbinte, dar nu fumați și căutați fripturi până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, transferându-se într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Când fripturile sunt suficient de reci pentru a se manipula, întindeți blaturile și părțile laterale cu muștar și presărați cimbru, piper și sare după gust. Friptura fripturi în mijlocul cuptorului 8 minute pentru mediu-rare (acoperire ar trebui să înceapă doar la maro).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să stea aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Tăiați untul în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
7
Tăiați fiecare friptură pe jumătate orizontal. Puneți o felie de unt între jumătățile de friptură și fripturile de sus cu o altă felie de unt.