Ochi de lămâie prăjită-Cilantro de friptură rotundă

Ochi de lămâie prăjită-Cilantro de friptură rotundă
Ochiul prăjit de lămâie-Cilantro de friptură rotundă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 185 calorii, 34G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.66 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți garnituri: crenguțe de cilantro, ardei jalape, cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Tacos creveți Cilantro Lime cu slaw de porumb prăjită și prăjită Jalapeno crema, Somon Prăjit Cu Var Și Cilantro, și Conopidă prăjită cu chimen, Cilantro și var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie până când se formează o pastă groasă, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Faceți tăieturi de 3 până la 4 (1 inch) în fiecare parte a fripturii cu un cuțit ascuțit. Umpleți fiecare tăietură cu aproximativ 1 linguriță de pastă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Întindeți pasta rămasă peste carnea de vită. Înfășurați bine cu folie de plastic; răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore. Desfaceți friptura; așezați într - o tigaie de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 3 ore și 15 minute sau până când carnea se sfărâmă și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
(Carnea nu se va rupe sub această temperatură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de mărunțire sau tocare.
7
Garnisiți, dacă doriți.
8
Se servește cu tortilla de porumb, smântână, Pico De Gallo și ceapă de citrice, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Pico De GalloPico De Gallo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista