Ochi de coastă cu sare și piper
Sare și piper Rib Eye ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 946 calorii, 91G de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 10,11 USD pe porție. Un amestec de sare de mare grosieră, piper măcinat grosier, ochi de coastă de 2"-2" și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Creveți De Sare Și Piper, Creveți de sare și piper, și Creveți De Sare Și Piper.
Instrucțiuni
Puneți friptura pe un suport de sârmă setat pe o bordurăfoaie de copt. Se usucă cu prosoape de hârtie.Se condimentează cu 1/2 linguriță de sare pe fiecare parte. Chilluncovered timp de până la 3 ore.
Scoateți friptura din frigider cu 1 oră înaintegrătar și lăsați să ajungă la temperatura camerei.Se usucă cu prosoape de hârtie. Condimentează din noucu 1/2 linguriță sare; apăsați în 1/2 linguriță piper perside astfel încât bucățile să adere.
Construiți un foc cu două zone într-un grătar de cărbune pentru căldură directă (cărbuni medii-înalți) șiindirectă (cărbuni medii-mici).Alternativ, încălziți un grătar cu gaz la mare doar înainte de gătit, lăsând un arzător aprins. Se fierbe friptura la foc direct, flippingonce, până se carbonizează frumos, 3-4 minutepe parte. (Dacă apare o erupție, folosiți clești pentru a glisa ușor friptura într-o parte mai rece a grătarului.) Mutați friptura la căldură indirectă și continuați grătarul, răsturnând o dată, 3-4 minute pe fiecare parte. Folosind clești, ridicați friptura și căutați ambele margini (partea osoasă și partea capacului de grăsime) timp de 1-2 minute pe parte pentru a reda o parte din grăsime. Friptura la grătar la temperatura dorită, 14-18 minute în total sau până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 120 buc.f Pentru rare (friptura va fi reportată la 125 buc. F, sau mediu-rar, pe măsură ce se odihnește).
Transferați friptura pe o placă de sculptură; lăsați să se odihneascătimp de 10 minute. Feliați peste cereale, condimentați cu sare de mare grosieră și serviți.