Pan ars ochii coaste de vițel cu Prosciutto și Fontinan este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 104G de grăsime, și un total de 1297 calorii. Pentru $10.14 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ochi de coaste de vițel, carne de vită, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete prăjite în tigaie cu sos de zară, Prosciutto-Fontina Pinwheels, și Prosciutto, Fontina și Fig Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 170 de grade F. Ungeți o foaie de copt cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți fripturile la o grosime de 1/2 inch peste folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Presărați fiecare cu sare și piper și așezați pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți până când atinge o temperatură internă de 80 de grade F, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În 2 tigăi mari la foc mediu-mare, împărțiți restul de 2 linguri de ulei de măsline și grăsimea de slănină între tigăi și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6
Adăugați 2 fripturi în fiecare tigaie și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați fripturile pe un suport de sârmă peste o foaie de copt. Se acoperă cu fontina și apoi feliile de prosciutto, acoperind uniform brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Brânză Fontina
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
8
Reglați cuptorul la foc mic și introduceți tigaia în cuptor. Se fierbe până când prosciutto este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Îndepărtați și lăsați să se odihnească 5 minute, ușor acoperite cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
În fiecare tigaie sotată, împărțiți uniform șalotele și gătiți timp de 2 până la 3 minute. Degajează fiecare cu jumătate din stocul de carne de vită. Împărțiți uniform cimbrul și lăsați să se reducă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Frișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Combinați lichidul în 1 tigaie, adăugați untul și reglați condimentul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Serviți fripturile stropite cu sosul de tigaie și garnisiți cu pătrunjelul.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.