Ochi De Coaste Ars, Sos De Tigaie De Roșii

Ochi coaste tocită, sos de tomate Pan este un fără gluten felul principal. O porție conține 665 calorii, 47G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $ 5.47 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de grătar, jumătăți subțiri de ceapă, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii, Vinete prăjite în tigaie cu sos de zară, și Pește alb tăiat în tigaie cu midii, lăstari de varză și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sos: într-o tigaie sotată, adăugați roșiile, sosul de grătar, sucul de afine și semințele de țelină. Se încălzește la foc mediu-mic pentru a amesteca aromele, aproximativ 5 minute. Odată încălzit, se scoate de pe foc, iar sosul și piureul Worcestershire într-un blender, cu aerisirea îndepărtată, până se omogenizează. Apoi reveniți la tigaie și aduceți la foc mic la foc mediu-mic. Odată ce fierbe, scoateți-l de pe foc și bateți puțin unt. Țineți cald în tigaie până la servire.
Pentru fripturi: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul până la cald, 2 până la 3 minute. Apoi adăugați ceapa și amestecul de condimente, amestecând cu o lingură de lemn până când ceapa este translucidă și ușor rumenită pe margini, 8 până la 10 minute. După caramelizarea cepei, presărați fripturile cu sare și piper pe ambele părți. Apoi adăugați în tigaie și căutați pe ambele părți, 5 până la 6 minute.
Odată arsă, scoateți ceapa din tigaie și terminați fripturile la cuptor la temperatura dorită. Acestea vor fi medii-rare până la medii cu gătitul la cuptor. Odată ce fripturile sunt terminate, sosiți fiecare farfurie cu 1 până la 2 uncii de sos.
Așezați fripturile în centru și terminați cu ceapa.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.