Oală De Pui De Primăvară Franceză

Oală De Pui De Primăvară Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați oala de pui de primăvară Franceză. O porție conține 651 calorii, 16g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână făină, bulion de pui, mazăre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, și Supă De Primăvară Franceză pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista