Oale de menta cu ciocolata de Cr cca
Oale de menta de ciocolata de Cr Bucormme este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 506 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de mentă de ciocolată, frișcă, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Oale de ciocolata de Crcumperme, Oale de ciocolata de Crcumperme, și Vase de ciocolata de Creme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți împreună smântâna, laptele și menta într-o oală medie la foc mediu până când amestecul începe să fiarbă.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se absoarbă aproximativ 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 30
Set 8 ramekins (4 oz. fiecare) într-o tigaie mare sau un vas de copt.
Reîncălziți amestecul de cremă la foc mic; se strecoară într-un castron mediu.
Bateți împreună zahărul și gălbenușurile într-un castron mare. Adăugați încet smântână în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant.
Se toarnă amestecul în ramekins, împărțind uniform. Umpleți tigaia cu apă fierbinte până când ajunge la jumătatea părților ramekins.
Acoperiți tigaia cu folie și coaceți până când cremele sunt setate și jiggle doar ușor în centru, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea în apă fierbinte 30 de minute.
Transferați ramekins pe o foaie de copt, acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 3 zile.
Se servește cu frișcă, frunze proaspete de mentă și așchii de ciocolată.