O oală de pui și fasole
O oală de pui și fasole este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 805 calorii, 55g de proteine, și 29G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 808 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, piper, sare și piper condimentate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Fasole Chorizo Instant Pot, și Crock Pot fasole roșie și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mare sau o oală grea, încălziți uleiul peste mediu-înalt. Condimentați puiul cu sare și piper și puneți-l, cu pielea în jos, în oală. Gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, 10 pana la 12 minute in total.
Scoateți puiul din oală și puneți-l deoparte.
Se toarnă toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din oală; adăugați usturoi,morcovi țelină și condimente și sotati pana se inmoaie.Se amestecă bulionul și piureul de fasole cannellini, se amestecă la încorporat, apoi se adaugă fasole neagră, ardei iute verde și pui. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Lăsați să stea, acoperit, timp de 10 minute înainte de servire.
Serviți în boluri cu biscuiți pentru scufundare.