O oală de pui și fasole

O oală de pui și fasole
O oală de pui și fasole este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 805 calorii, 55g de proteine, și 29G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 808 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, piper, sare și piper condimentate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Fasole Chorizo Instant Pot, și Crock Pot fasole roșie și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare sau o oală grea, încălziți uleiul peste mediu-înalt. Condimentați puiul cu sare și piper și puneți-l, cu pielea în jos, în oală. Gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, 10 pana la 12 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Scoateți puiul din oală și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din oală; adăugați usturoi,morcovi țelină și condimente și sotati pana se inmoaie.Se amestecă bulionul și piureul de fasole cannellini, se amestecă la încorporat, apoi se adaugă fasole neagră, ardei iute verde și pui. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Lăsați să stea, acoperit, timp de 10 minute înainte de servire.
5
Serviți în boluri cu biscuiți pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista