O-nuci picante
O-nuci picante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 201 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Un amestec de ceapă, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nuci Picante, Nuci dulci și picante, și Nuci dulci și picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal de 1 inch de la căldură moderată până la medie. Dacă doriți să testați uleiul, adăugați un cub de pâine de 1 inch în uleiul fierbinte. Dacă devine de culoare maro auriu profund într-un număr de 40, uleiul este gata.
Tăiați capetele de ceapă și coaja.
Tăiați în felii de 3/4 inci și inele separate.
Se amestecă împreună amestecul de clătite și berea, se condimentează cu boia de ardei, praf de chili și piper cayenne sau sos fierbinte. Aluatul trebuie să fie gros. Dacă devine prea gros, adăugați o stropire mai multă bere. Lucrând în loturi mici de 5 până la 6 felii, înveliți inelele de ceapă în aluat și prăjiți 4 până la 5 minute, până se rumenesc uniform. Întoarceți ceapa astfel încât ambele părți să fie umflate și fierte.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează nucile o cu sare cât sunt fierbinți. Repetați cu ingredientele rămase. Când toate ceapa sunt scufundate și prăjite, opriți uleiul să se răcească înainte de a arunca.