O-nuci picante

O-nuci picante
O-nuci picante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 201 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Un amestec de ceapă, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nuci Picante, Nuci dulci și picante, și Nuci dulci și picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal de 1 inch de la căldură moderată până la medie. Dacă doriți să testați uleiul, adăugați un cub de pâine de 1 inch în uleiul fierbinte. Dacă devine de culoare maro auriu profund într-un număr de 40, uleiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2
Tăiați capetele de ceapă și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Tăiați în felii de 3/4 inci și inele separate.
4
Se amestecă împreună amestecul de clătite și berea, se condimentează cu boia de ardei, praf de chili și piper cayenne sau sos fierbinte. Aluatul trebuie să fie gros. Dacă devine prea gros, adăugați o stropire mai multă bere. Lucrând în loturi mici de 5 până la 6 felii, înveliți inelele de ceapă în aluat și prăjiți 4 până la 5 minute, până se rumenesc uniform. Întoarceți ceapa astfel încât ambele părți să fie umflate și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Căni De Amestec De Clătite Fără Gluten Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Cherrybrook Kitchen2 Căni De Amestec De Clătite Fără Gluten Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Cherrybrook Kitchen
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează nucile o cu sare cât sunt fierbinți. Repetați cu ingredientele rămase. Când toate ceapa sunt scufundate și prăjite, opriți uleiul să se răcească înainte de a arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista